2015. április 22., szerda

12. Fejezet: Legközelebb halkabban

Sziasztok! Nos, úgy látszik nem igazán érdekel senkit sem a blog. Hát...hazudnék, ha azt mondanám nem esik rosszul. Igenis rosszul esik. Legalább egy kicsike kis visszajelzést kapnék. Olyan nagy kérés ez? Szerintem nem. És most mondhatja bárki hogy írjak azért mert szeretek és hogy hogy lehetek ilyen bunkó stb. Szerintem ez minden írónak rosszul esne. Elindítok egy szavazást a blog további sorsáról....Nem látom értelmét a folytatásnak ha az senkit sem érdekel.....



2014. november 29-30
Holland Roden


Belépve a házba Harry sietve szabadít meg minket a kabátjainktól és cipőinktől. Mihelyst végez felkap az ölébe és meg sem áll a szobájáig. Kinyitja az ajtót, majd magunk után be is csukja. Letesz, majd ajkaimra tapad. Nyelve azonnal táncba hívja enyémet. Kezei derekamról fenekemre csúsznak. Kezeimmel haját dúrom, majd meg is húzom azt mikor belemarkol a fenekembe. Jól eső nyögés szökik ki mindkettőnk szájából, majd hirtelen elválik tőlem.
- Akarod? - kérdezi zihálva. Mellkasa szaporán emelkedik fel és le. Haja kuszán áll, kezei pedig még mindig fenekemen vannak.
- Igen - lehelem, majd ismét ajkaira tapadok. Kezei feljebb csúsznak majd lekapja rólam a ruhámat. Lehet hogy már nem vagyok szűz,  de attól még ugyanúgy zavarban vagyok. Kezeimet automatikusan kapom magam elé, illetve kapnám de megakadályoz.
- Ne - mormolja - Gyönyörű vagy - nyom egy gyöngéd puszit éhes ajkaimra, majd magát is megszabadítja ingétől. Ajkai nyakamat veszik kényeztetésbe majd hamar áttérnek mellkasomra. Harry felkap majd már csak azt veszem észre hogy az ágyon fekszem míg ő ajkaival folytatja felfedező útját. Melleim közötti völgynél elidőzik, majd egy váratlan pillanatban szívni kezdi bőrömet mire felnyögök. Elégedett mosoly ül ki ajkaira, majd egyre lejjebb halad. Kissé bepánikolok, mikor hasam aljához ér, ám megáll. Ismét megcsókol s közben kipattintja melltartóm csatját.
- Ügyes - szakadok el tőle, ám épp csak annyi ideig hogy kimondjam ezt az egy szót, mert ismét megcsókol. Megint elindul lefelé, ám most nem áll meg. Ujjait beleakasztja csipke alsóneműmbe, majd lassan lehúzza rólam. Felmászik hozzám, majd ujjait nőiességemhez érinti, felnyögök a jól eső érzésre, míg ajkaira perverz vigyor ül ki.
- Alig értem hozzád mégis nedves vagy. Tetszik a dolog - nyom egy puszit ajkaimra, majd magát is megszabadítja feleslegesnek vélt ruhadarabjaitól. Az ágy melletti szekrény fiókját kihúzza, majd egy óvszert vesz ki belőle. Felgörgeti, majd lábaim közé férkőzve kezeinket összekulcsolja és rám néz.
- Mehet? - csak bólintani tudok a vágytól amit ő okozott nekem.
Lassan temetkezik belém, ami egy jóleső nyögést eredményez nálam. Beletelik pár percbe mire megtalálja számunkra a tökéletes, közepes tempót. Érzéki mozgása közben apró, de annál édesebb csókokat csen tőlem. Mindketten zihálunk, a levegőt egyre nehezebben vesszük, s tudjuk, hamarosan vége. Ajkaimat apró, majd egyre nagyobb nyögések hagyják el, akárcsak övét. Ajkaink folyamatosan súrolják egymás, míg kezünkkel szorosan tartjuk a másikat. Egyre gyorsabb tempót diktál, mire nyögéseim kisebb sikolyok lesznek. Pár hevesebb lökés után sikítva lépem át a gyönyör kapuját, ahova Harry is követ. Kihúzódik belőlem, az óvszert az ágy melletti kukába dobja, majd rám nehezedve melleimet használja párnának. Ujjaimmal haját simogatom, míg ő oldalamat cirógatja. Egyikünk sem szólal meg. Megnyugtató csend telepedik ránk, miközben próbáljuk légzésünket normalizálni.
- Élvezted? - kérdi Harry, miközben legördül rólam s mellkasára húz. Ujjaimmal finom kis köröket írok le izmos mellkasán.
- Igen - mondom, majd egy édes kis csókot csenek tőle. Hatalmas mosoly ül ki arcára, majd sóhajt egyet.
- Fantasztikus volt - mondja még mindig vigyorogva - Aludjunk baby, holnap stúdió!
Belepuszil a hajamba, majd kényelmesen elhelyezkedve próbálunk meg elaludni.
- Jó éjt Hazz.
- Jó éjt baby!

- Holly - hallok meg egy halk, rekedtes hangot magam mellől, majd egy simítást érzek a jobb karomon - Baby - hallom meg újra - Kicsim ideje felkelni. Kérlek kellj fel baby!
- Mmm - nyögök egyet Hazz mellkasába majd még jobban belefúrom arcomat. Harry felnevet, majd ismét végig simít karomon.
- Hidd el baby én is aludnék még egy kicsit de nem lehet. Stúdió emlékszel?
- Még öt percet - nyögöm.
- Letelt szóval irány készülődni - emel fel magáról, majd felállva a fürdőbe indul - Ajánlom hogy mire végzek már legyél ébren.
Hatalmasat sóhajtok, majd elgémberedett végtagjaimat kinyújtóztatva felállok. Átmegyek a saját szobámba, majd én is készülődni kezdek. Felöltözöm, fogat mosok, sminkelek. Álmosan, de magamat késznek nyilvánítva megyek le a lépcsőn egyenesen a konyhába ahol a többiek reggeliznek. Mivel nincs étvágyam, ezért csak egy csésze cappuccino-t készítek magamnak, majd leülök Louis és Zayn közé.
- Legközelebb halkabban - szól Louis perverzen mosolyogva - Nem lehetett tőletek aludni! Szabályosan zengett az egész ház!
- Louis ne hazudj! - szól rá Harry - Pontosan tudja mindenki hogy hajnali négykor értetek haza, míg mi akkor már aludtunk!
- Mindig elrontod a játékaimat - durcázik Louis, majd rám néz - Kérlek Holla baba neveld meg az uradat!
- Meglátom mit tehetek az ügy érdekében - kuncogok, majd a csészét a mosogatóba helyezve indulok az ajtóhoz. Mind az öten követnek, majd két kocsiba szállva indulunk el a stúdió felé...

4 megjegyzés:

  1. Bocsi, hogy csak most irok de most kezdtem el a blogod olvasni és annyira belemerültem,hogy kiment a fejemből.Szóval fantasztikusan irsz,én személy szerint bele tudom magam élni :) Szoval Grat :D

    VálaszTörlés
  2. Sziiaa irtam facen is de irok itt is :D e
    Telorol vagyok ezert nem tudok szavazni de szamitsd bele h en azt akarom h folytasd!!
    Nagyon jol irsz es kar lenne abbahagynod
    En tudom milyen.mikor egy iro nem kap velemenyt en us ezert hagytam abba a blogolast szoval teljesen megertem
    Ui.: siess a kovetkezo resszel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm :D Sietek a kövivel :D

      Törlés