2015. július 26., vasárnap

19. Fejezet: Holly!

Sziasztok! Íme az új rész, ami elég rövid lett, de a kövit igyekszem hamarabb hozni. Még egy rész+epilógus és vége a történetnek :(
KOMIZZATOK!!!!!!


2014.  december 10.
Holland Roden


Puha csókok a hajamban. Finom kezek simogatása a karomon és a hátamon; s egy lágy hang, mely biztosan életem szerelméhez tartozik.
- Kicsim - puszi - Ébresztő - újabb puszi - Holly! Itt vannak a fiúk és csak rád várnak!
Szemeim azonnal kipattannak. Kiugrom az ágyból, majd rohanok is Harry szekrényéhez. Kitúrok egy inget, majd fehérneműimet és egy itteni cicanadrágomat magamhoz véve rohanok a fürdőbe, ám belém hasít a felismerés, így megállok.
Ácsi. Ha Louis itt lenne, Harry nem tudott volna így kelteni! Hisz' Louis imád minket szívatni, így tuti hogy rám ugrott volna, ha másért nem is csak hogy Hazz-t megtréfálja.
- Te aljas! - fordulok hátra a hahotázó félisten felé, aki bokszerban terpeszkedik a pihe-puha ágyon. Karjait feje alatt tartja, lábai hosszan elnyúlnak a takaró puha anyagán. Arcán pimasz vigyor. Franc! Magam elé tartom a ruháimat, ám ettől ismét nevetni kezd. Pirulva slisszolok be a fürdőbe, majd letusolva, felöltözve és bosszúvággyal telve lépek ki a helyiségből.
Harry ugyanúgy fekszik, ahogy hagytam, annyi kivétellel hogy szemei csukva vannak. Mellkasa egyenletesen emelkedik fel, és le biztosítva engem arról, hogy az igazak álmát alussza. Nem is baj. Így legalább kellően megbüntethetem!
Lerohanok a konyhába, majd tejszínhabot kezdek keresni. Meg is találom a hűtőszekrény mélyében, felkapom, és visszamegyek a szobába. Hangtalanul felrázom és leveszem a kupakját. Megfogom Hazz kezét, tenyérrel felfelé fordítom, és telefújom tejszínhabbal. A tubust az éjjeliszekrényre teszem, majd felkapom a kulcstartómat, melyen egy szőrös plüss van. Lassan, lélegzetemet visszafojtva kezdem mozgatni Harry orránál a kis állatkát. Visszatartom nevetésemet mikor Harry nyöszörögni kezd, és tovább folytatom aljas tevékenykedésemet. Pár percig mozgatom, majd Hazz keze hirtelen lendül, és egyenesen az arcába nyomja a fehér habot. Felkiált és felül, míg én röhögve terülök el a padlón. Kezeimet hasamra teszem, megpróbálva csillapítani a szúró érzést, amelyet a nevetésnek köszönhetek.
- Holland! - kiáltja, én pedig egyre jobban nevetek - Ezt mégis miért csináltad?!
- Te-te kezdted! - nevetek - Én csak visszaadtam! - dőlök el ismét, hangosan nevetve. Harry rosszallóan megcsóválja a fejét, majd felállva a fürdő felé indul....vagyis indulna.
- Meg sem kérdezem mit tettél drága kicsi Holla! - hallom meg Louis hangját, mire arra nézek. A fiúk nevetve állnak ott és gyönyörködnek fantasztikus művemben. Louis próbálja tartani magát, ám nem sokáig megy neki így immár ő is velünk nevet.
- Nagyon vicces - durcázik Harry, majd most már tényleg a fürdőbe megy, hogy lemossa magáról bosszúm jeleit.

***

- Mikor jelentitek be a nagy hírt? - kérdi Liam, miközben belekortyol az üdítőjébe. A kanapén terpeszkedünk és épp arról beszélünk, hogyan tovább. Fogalmam sincs Harry mit tervez. Vajon elmondja a sajtó előtt, mit érez? Felvállal ismét? Vagy ezúttal inkább titokban tartja? Fogalmam sincs mit tervez, de bízom benne. Nehezen, de megbízom benne, hiszen ez az alapja egy kapcsolatnak, nem?
- A holnapi interjún gondoltam - vonja meg a vállát Hazz, miközben derekamat simogatja. Fellélegezve fordulok felé, és nyomok egy apró puszit arcára. Elmosolyodik, majd viszonozza tettemet.
- Elég a nyáladzásból! - szólal fel Louis.
- Te is ezt csinálod Eleanor-ral - vág vissza szerelmem, s az ölébe húz. Belepuszil a hajamba, mire kuncogok egy jót.
- Igen, de ő most nincs itt - kacsint Lou, mire felnevetek.
Órákon át beszélgetünk, nevetünk. Jól esik velük tölteni a napot, hiszen szörnyen hiányzott más ez. Harry-vel szerelmes perceket élünk át, s én csak remélni tudom, hogy ezúttal minden tökéletesen fog alakulni...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jooooooobimadom bar a teny hogy mar csak egy resz van hatra elszomorito bar remelem sietsz vele es hamar megtudjuk h ennek a csodalatos tortenetnek mi lesz a vege ❤️❤️

    VálaszTörlés