2015. július 31., péntek

20. Fejezet: Még 8 hónapig biztosan

Íme az új fejezet! Kérlek benneteket hogy KOMIZZATOK! Jövőhéten jön az epilógus, tehát a történet véget ér :/

2014. december 11.
Holland Roden


Izgatottan ülök a kanapén Crys-szel és Eleanor-ral, miközben eperturmixot szürcsölünk. A fiúk interjúja pár perc múlva kezdetét veszi, mi pedig tűkön ülve várjuk. Harry azt mondta, ma bejelenti, hogy ismét együtt vagyunk. Kíváncsi leszek a reakciókra. Vajon örülni fognak a rajongók, vagy engem is elhordanak majd mindennek? Netán semlegesek lesznek? Bírni fogom a kritikát?
- Kezdődik - visít Crys, miközben belemar felőle lévő kezembe, mire felszisszenek - Bocsi - süti le pillantását. Megrázom a fejem, majd mindannyiunk figyelme a TV-re terelődik.
A képernyőn megjelenik egy fiatal, szőke nő, mikrofonnal a kezében. Felkonferálja a műsort, majd a fiúkat, akik libasorban lépkednek a kamera elé. Leülnek a nekik szánt kanapéra, és kezdetét veszi az interjú.
- Sziasztok srácok - kezdi a nő, mire a fiúk egy 'Hello'-t mormolnak - Nem vágok rögtön a közepébe, így kezdjük a szokásossal. Úgy hallottam, pár hónap és újabb turné veszi kezdetét. Ez igaz?
- Így van - bólint Liam - Izgatottan várjuk az új turnét, hogy új helyekre juthassunk el és persze hogy még több rajongónkkal találkozhassunk - mosolyog a kamerába, és lefogadom, a rajongóik jelenleg levegőért kapkodnak.
- Várható esetleg új album?
- Tervbe van véve - veszi át a szót Louis - Szeretnénk még jó sok albumot, amennyit csak lehetséges!
- Tehát hosszú távra terveztek - bólint a nő - Úgy hallottam, új menedzseretek lesz. Ez igaz?
- Abszolút nem - rázza meg a fejét Niall - Paul-nál nincs jobb!
- Bizony - helyesel Zayn is.
- Akkor térjünk át másra. Louis! Mi újság Eleanor-ral?
- Minden rendben van. Jó sokáig együtt leszünk még, ám most egy ideig nem fog nyilvánosság elé kerülni - húzza el a száját - Vagy ha igen, akkor a rajongók sírógörcsöt kapnak.
- Hogy-hogy? És mégis mennyi ideig?
- Nos egészen pontosan - gondolkodik - Még 8 hónapig biztosan - vigyorodik el, én pedig lesápadok. Eleanor terhes?!
- Csak nem bővül a család?
- De - vigyorog Lou - Babánk lesz!
A nő kissé lesápad, majd vigyorogva gratulál. Ugyanezt tesszük mi is Crys-szel. Hihetetlen, hogy eddig titkolta. Hogy csinálta? Én lehet világgá kürtöltem volna. Annyira jó nekik. A kapcsolatuk tökéletes, és hamarosan megszületik szerelmük első gyümölcse. Csak irigykedni lehet rájuk.
- Liam? Zayn? Niall? Ti hogy álltok lányok terén?
- Mi Pezz-el nem is lehetnénk boldogabbak - mosolyog a fekete hajú srác - Jelenleg turnéznak, de minden nap beszélünk, és hamarosan meg is látogatom őt!
- Mi tökéletesen is szinglik vagyunk - von vállat Liam.
- De már várjuk a hercegnőnket - szól közbe Niall, mire mind felnevetnek, ahogy mi is. Nem is ő lenne. Egy napon megtalálja a megfelelő lányt, aki összerakhatja majd a két kezét egy ilyen sráccal az oldalán.
- Harry - néz rá a nő, mire gyomrom bukfencezik egyet - Mi van veled? Na és Holland?
- Jól vagyok köszönöm. És Holly is jól van. Jelenleg az interjút nézi, és tűkön ül, vajon elmondom-e, hogy ismét együtt vagyunk, s remélhetőleg ezúttal örökre szól a dolog - vigyorog pimaszul, én pedig gondolatban már háromszor kitekertem a nyakát.
- Tehát ismét együtt vagytok! -vigyorog a nő - Úgy tűnik a One Direction háznál minden jól alakul. A fiúk boldogok, tervezik a jövőjüket. Kell ennél több? - néz kérdően a kamerába - Köszönöm a figyelmüket! Holnap ugyanekkor találkozunk, ugyanitt, Rihannával! - mondja, s a műsor véget ér.
- Ez jó volt - vigyorog Crys - De sajna mennem kell - húzza el a száját - Nem akarom megvárakoztatni Daniel-t - mosolyog, majd elbúcsúzva tőlünk, lelép. Igen. Crys és Daniel igencsak egymásra találtak a forgatások alatt, s immár két hónapja vannak együtt. Boldogok és csak ez számít.
- Csajok! - halljuk meg Lou hangját mire felpattanunk, s az ajtóhoz futunk. Ott állnak mind. El Lou nyakába ugrik, míg én Harry-ébe. Kezei derekamat ölelik át, míg én nyakába csimpaszkodom.
- Szeretlek - suttogom fülébe, s még erősebben szorítom magamhoz.
- Én is téged Holly - nyom egy puszit fülembe, majd letesz, és követjük a többieket a nappaliba. Mi is helyet foglalunk a kanapén, majd hosszas beszélgetésbe kezdünk.

***

Valószínűleg elaludhattam, mivel arra kelek, hogy karok emelnek fel, és indulnak el velem. Hunyorogva nézek körül, s tekintetem találkozik Harry smaragdzöld pillantásával.
- Aludj nyugodtan szerelmem, csak felviszlek - mondja halkan, s folytatja utunkat. Belép a szobába, majd lábával becsukja az ajtót. Letesz az ágyra, majd leveszi a nadrágomat és a pólómat. Ezt követi a melltartóm, majd előveszi egyik pólóját és rám adja. Ő is levetkőzik, majd egy szál bokszerben bebújik mellém. A takarót magunkra húzza, majd egyik karját átdobja a derekamon.
- Jó éjt Holly - motyogja a hajamba.
- Jó éjt - motyogom, majd hagyom hogy az álom magával ragadjon....

1 megjegyzés: